Hulp nodig? Bel ons!

085 27 35 924

U hebt niets in uw winkelwagen.

   •   Gecertificeerd filter
   •   Uitwasbaar
   •   Geproduceerd in Nederland
   •  Eigen ontwerpmodule

Kwaliteit / bescherming
Zijn de mondkapjes gecertificeerd voor medisch gebruik?
De mondkapjes zijn uitsluitend voor bedrijven, privé en in het openbaar. Ze zijn dus niet voor medische doeleinden te gebruiken.

Waar zijn de mondkapjes van gemaakt?
De bedrukte zijde is gemaakt van 220g grams dekotex doek, de voering bestaat uit een 175 grams satijn. Deze zijn OEKO-TEX® 100 gecertificeerd. Dit wil zeggen dat het mondkapje zelfs met langdurig gebruik comfortabel zal zitten. Daarnaast hebben de mondkapjes een band van elastiek voor extra comfort tijdens het dragen.

Bieden de mondkapjes bescherming?
Het dragen van een mondkapje vermindert de kans op verspreiding van bacteriën, hierdoor bescherm je niet alleen jezelf, maar ook een ander. In combinatie met onze filters bieden de mondkapjes door het 3-laags filter nog meer bescherming.

Worden de mondkapjes geleverd met filter?
De mondkapjes zijn te bestellen met en zonder filter. De N-E11 filters dragen een certificaat. Ook zijn de filters na te bestellen, deze vind je op de pagina bestellen.

Hoe kan ik mijn eigen ontwerp maken?
Wij bieden je de optie aan om een ontwerp te maken in onze ontwerpmodule. Deze is gemakkelijk in gebruik waardoor jij jouw mondkapje naar wens kan maken. Heb je toch vragen over het maken van een ontwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Zijn de mondkapjes herbruikbaar?
De mondkapjes zijn herbruikbaar, wel adviseren wij in verband met de hygiëne om de mondmaskers dagelijks uit te wassen. Doordat het mondkapje uit twee lagen opgebouwd is, is het filter eenvoudig te verwisselen voor een nieuw filter. 

Zijn de mondkapjes te wassen?
De mondkapjes zijn wasbaar op een temperatuur van 60 graden. Door op 60 graden te wassen dood je door de hoge temperatuur de bacteriën.

Hoelang is de levertijd?
Wij hanteren een standaard levertijd van 5 werkdagen, bij grote aantallen is de levertijd in overleg.
Voor meer informatie omtrent de levering kan je terecht op de pagina Levertijd.